Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1387
Preşedintele stiri: 4015

Urmărire ca în filme pe o autostradă din SUA (VIDEO)

14 mar. 2014,, 10:28   Externe
4249 0
Foto : protv.md
Urmarire ca in filme pe o autostrada din Denver, Statele Unite. Un barbat banuit de trafic de droguri a fost urmarit de politie mai bine de o ora. Acesta a incercat sa fuga la volanul unui automobil furat, in care se afla si un copil. Individul a ranit grav un politist si a deteriorat mai multe masini. Scena a fost difuzata in direct la un post tv.

Barbatul in varsta de 28 de ani a furat automobilul lasat de o femeie deschis. In el se afla si baiatul acesteia, in varsta de 4 ani. Din imaginile filmate de la bordul unui elicopter se vede cum dupa o ora de urmarire individul a lovit intentionat un alt automobil, obligand femeia de la volan sa coboare.

Speriata, aceasta s-a conformat, iar individul a abandonat primul automobil cu tot cu copil si a urcat in cea de-a doua masina. Barbatul a continuat sa avarieze usor mai multe masini de pe drum, apoi ii forta pe soferi sa i le cedeze. La a patra incercare, politia a reusit sa-l impiedice si l-a retinut.

Potrivit politiei, cel urmarit este un recidivist periculos, avand la activ mai multe condamnari. Nu se precizeaza ce risca barbatul, insa oamenii legii au anuntat ca mama baiatului va plati o amenda fiindca si-a lasat copilul fara supraveghere.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?