X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Jaf de un milion de lei în capitală

10 mar. 2014,, 11:28   Societate
4824 1
Foto: grani.lv
Patru tineri au ajuns pe mîna poliției după ce au jefuit un apartament din sectorul Botanica al capitalei. Aceștia au pătruns în locuința aflată la parter și au furat un safeu în care se aflau bani şi alte bunuri de preţ, paguba materială fiind estimată de către victimă la aproape un milion de lei.

Potrivit proprietarului locuinței, în safeu se aflau 700.000 de lei, trei telefoane mobile, bijuterii din aur şi alte bunuri materiale. În urma investigațiilor demarate, polițiștii au depistat la domiciliile suspecților o parte din suma de bani sustrasă, precum şi telefoanele mobile, iar safeul a fost găsit în rîul Bîc.

Anchetatorii au stabilit că unul dintre autorii furtului era cunoscut cu fiul victimei. Înainte de a pătrunde în locuinţă, unul dintre suspecţi l-ar fi invitat pe fiul victimei la o cafenea, iar între timp, complicii săi ar fi scos safeul din casă.

În cadrul percheziţiilor de la domiciliile suspecților au fost ridicate sumele de 3300 de euro, 32.000 de lei şi un laptop. Indivizii au recunoscut că banii i-au împărţit imediat după furt.
În prezent, tinerii cu vîrste de 18 și 19 ani sînt cercetați penal pentru furt şi riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 7 pînă la 12 ani.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?