X 
Transnistria stiri: 1438
Preşedintele stiri: 4042

Rusia a demarat aplicaţii de amploare ale trupelor antiaeriene

7 mar. 2014,, 00:12   Externe
8116 9
Foto: mignews.com.ua
În Rusia, pe poligonul Kapustin Iar de sub Astrahani, au început aplicaţii ale trupelor antiaeriene ale Districtului militar de Vest, în cadrul cărora au fost adunate toate trupele terestre, inclusiv subdiviziunile apărării antiaeriene ale Flotei Nordului. Despre aceasta a comunicat şeful serviciului de presă al Districtului militar de Vest, colonelul Oleg Kocetkov.

„Acestea sînt cele mai mari aplicaţii ale trupelor antiaeriene din cadrul Districtului militar de Vest”, a menţionat el. Potrivit lui Kocetkov, la exerciţiile militare participă circa 3,5 mii de specialişti ai Districtului militar de Vest şi peste o mie de unităţi de tehnică militară şi specială. Pentru adunarea acestora din diferite regiuni ale ţării au fost utilizate aproximativ 30 de eşaloane militare.

De asemenea, potrivit lui, la aplicaţii vor participa şi echipele de gardă ale complexelor militare S-300, „Buk-M1”, „Osa”, „Strela-10”, ale complexelor antiaeriene „Tunguska”, complexele antiaeriene mobile „Igla”. Poligonul Kapustin Iar este situat la o distanţă de aproximativ 450 de kilometri de frontiera ucraineană.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?