Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Pentru prima oară în Moldova: Concurs de Miss pentru persoanele cu dizabilităţi (VIDEO)

6 mar. 2014,, 11:37   Societate
7010 0
Foto: noi.md
Pentru prima oară la Chișinău s-a desfăşurat un concurs de frumusețe mai puţin obișnuit "Frumusețe fără bariere!" ‒ Concurs de Miss pentru persoanele cu dizabilităţi. Şi-au dat concursul șase fete în scaune cu rotile. Handicapul lor nu le-a împiedicat însă să iasă în scenă.

Fără să se jeneze de dizabilităţile lor, de cîrje și scaunele cu rotile, participantele şi-au demonstrat talentele, cîntînd şi dansînd.

Concurentele au trebuit să treacă de mai multe etape: prezentarea, concursul talentelor și defileul. S-a dovedit că participantele au cele mai variate talente. După cum a menționat juriul, a fost foarte dificil să aleagă o singură cîștigătoare, căci fiecare era demnă de a purta coroana.

Astfel au fost desemnate cîștigătoarele pentru fiecare categorie: "Miss Seducţie", "Miss Gingăşie", "Miss Graţie" "Miss Eleganţă" "Miss Originalitate". Titlul de "Miss Frumuseţe fără bariere-2014" i-a revenit locuitoarei Găgăuziei, tinerei mame, Mariana Tihu.

Potrivit organizatorilor, scopul concursului este de a demonstra societății că invaliditatea nu este o barieră pentru frumusețe și creativitate, dar şi că femeile cu dizabilităţi pot avea o viață împlinită și interesantă.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?