Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4028

Opinia lui Filat nu interesează pe nimeni ‒ declarație

3 mar. 2014,, 16:42   Politică
5670 15
Foto: noi.md
"Filat nu are dreptul moral, în general, să deschidă gura şi să se pronunţe asupra evenimentelor din țară, nemaivorbind de cele din lume, din cauza acelei formulări a demiterii sale din funcție". Aceasta este opinia exprimată de analistul politic Valeriu Ostalep, referitoare la comentariul liderului Partidului Liberal Democrat cu privire la acțiunile Rusiei împotriva Ucrainei.

"Din punctul meu de vedere, acesta este unul dintre personajele cele mai discreditate din istoria politică a țării noastre. Un comportament mai fără de sens decît demonstrează acest politic nu am avut în cei 20 de ani. El s-a discreditat complet din toate punctele de vedere, și, în principiu, nu are dreptul moral să deschidă gura referitor la toate evenimentele din țară, cu atît mai mult din lume, după formularea de suspiciune în acte de corupție în urma căreia a fost demis. De aceea, este puţin probabil ca opinia lui să intereseze pe cineva chiar și în țara noastră, nemaivorbind de alte cercuri", a menţionat Ostalep.

Liderul Partidului Liberal Democrat, Vladimir Filat, a criticat acțiunile Rusiei întreprinse faţă de Ucraina.

Sîmbătă, Consiliul Federaţiei Ruse a aprobat în unanimitate propunerea președintelui Vladimir Putin de a introduce trupele rusești în Ucraina.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?