Transnistria stiri: 1392
Preşedintele stiri: 4031

Prezentarea brandurilor moldovenești s-a desfășurat cu succes

3 mar. 2014,, 12:24   Showbiz
7502 0
Foto: facebook.com
Pe 1 martie elita mediului de afaceri și cea mondenă s-a adunat la cea mai spectaculoasă, modernă şi viu colorată prezentare a sezonului ‒ Spring Fashion Walk 2014. Este vorba despre ce-a de-a V-a ediţie a brandurilor moldovenești din cadrul Proiectului USAID CEED, realizat cu sprijinul Clubului Internațional al Femeilor din Republica Moldova și Asociația APIUS.

În mod tradiţional, evenimentul i-a bucurat pe toţi cei prezenți cu nivelul înalt al organizării și, în special, cu defilarea pe podium a „voluntarilor”. Astfel, coprezentator al serii a fost ambasadorul SUA în Republica Moldova, William H. Moser. Diplomatul, într-un costum elegant produs de fabrica autohtonă «Ionel», a prezentat publicului colecţiile a circa 35 de companii moldovenești care activează în domeniul industriei ușoare. Printre acestea s-au numărat: «Zorile», «Cristina», «Vasconi», «My Reviva», «Maxi copii», «Tricon», «Brio» și multe altele.

"Dacă e să ne referim la calitatea şi designul îmbrăcămintei și încălțămintei noastre, aceasta nu este cu nimic inferioară celei "Made în France", a declarat ministrul Valeriu Lazăr, prezent la eveniment. Republica Moldova are într-adevăr cu ce se mîndri la acest capitol și cred că în viitorul apropiat brandurile noastre se vor bucura de un succes internaţional imens".

Pentru prima dată Spring Fashion Walk 2014 a fost vizitată de potențiali investitori din Germania și Norvegia, care au apreciat la justa valoare colecţiile prezentate, mai ales că, pe podium, în calitate de modele au defilat celebrități din țară: Natalia Gordienco, Sanda Filat, Lilu, Rodica Ciorănică, Vera Mariancic, reprezentanți ai corpului diplomatic și mulţi alţii.

"Sînt fericită să fiu prezentă la prezentarea industriei frumuseții din Moldova. Îmi plac hainele de brand moldovenești și le port cu plăcere în timpul săptămînii și de sărbători", a mărturisit prima doamnă a ţării, Margareta Timofti.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?