X 
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4022

Obama a pus ochii pe o actriță tinerică!

27 feb. 2014,, 00:03   Showbiz
9210 0
Foto: libertatea.ro
Preşedintele american Barack Obama pare că are o adevărată pasiune pentru actriţe. După ce s-a zvonit că ar fi avut o idilă cu frumoasa Kerry Washington, acum un site american anunţă că liderul de la Casa Albă a făcut o adevărată pasiune pentru Alexandra Daddario. La 52 de ani, lui Obama încă îi mai fug ochii după bombe sexy.

Preşedintele american e căsătorit de 22 de ani cu Michelle Obama, însă acest lucru pare că nu îl împiedică să-şi declare admiraţia pentru alte femei. Astfel, după ce tabloidele din întreaga lume au scris că Barack Obama (52 de ani) ar fi avut o idilă cu frumoasa Kerry Washington, acum acesta se pare că a dat-o uitării şi s-a reorientat spre o actriţă mult mai tînără, Alexandra Daddario, în vîrstă de 27 de ani. Mai mult, liderul de la Casa Albă nu ratează nici un episod din producţia în care joacă aceasta, “True Detective” (“Detectivii din Louisiana”), a postului de televiziune HBO, unde tînăra interpretează rolul amantei detectivului Martin Hart (Woody Harrelson).

Potrivit publicaţiei National Enquirer, preşedintele a făcut cu adevărat o pasiune pentru actriţă, după ce Alexandra Daddario a apărut complet goală în serial, spre disperarea lui Michelle. “Preşedintele nu se mai satură de serialul «True Detective», în mod special de Alexandra. Ciudat e că încă nu are nici un poster cu ea în Biroul Oval. E înnebunit după ea. Obama va găsi, cu siguranţă, o modalitate să o cheme pe Alexandra într-o vizită la Casa Albă”, a declarat o sursă pentru National Enquirer.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?