X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

O nouă filială EXIMBANK - acum și în sectorul Ciocana ©

21 feb. 2014,, 11:58   Societate
4717 0

Eficienţă, operativitate şi servicii de calitate - sunt principiile de care se ghidează EXIMBANK – Gruppo Veneto Banca în procesul de deservire a clienţilor săi. Astfel, în toate cele 20 de filiale ale instituţiei, consumatorii beneficiază de o gamă vastă de servicii bancare şi se bucură de recomandări utile, oferite de angajaţi competenţi.

Pentru a asigura comoditatea clienţilor săi, o nouă filială EXIMBANK – Gruppo Veneto a fost deschisă în sectorul Ciocana al Capitalei, pe bulevardul Mircea cel Bătrân numărul 11.

Pregătită pentru a oferi condiţii de deservire înaltă clienţilor săi, filiala este dotată cu încăperi spaţioase, moderne şi confortabile, adaptate standardelor Gruppo Veneto Banca. Amenajată în culorile corporative ale EXIMBANK – Gruppo Veneto Banca, instituţia poate fi identificată uşor. Mai mult, aceasta este accesibilă tuturor vizitatorilor, fiind situată în vecinătatea blocurilor locative din regiune şi a staţiilor de aşteptare a transportului public.

Filiala EXIMBANK – Gruppo Veneto Banca din sectorul Ciocana al Capitalei oferă o gamă complexă de servicii și produse bancare, 5 zile pe săptămână, de la 9.00 până la 17.00.

Oferte de creditare, inclusiv și creditul ipotecar FAMIGLIA, deschiderea depozitelor, achitări servicii, eliberare și deservire a cardurilor bancare Visa și MasterCard, Internet-banking, tranferuri bănești internaționale, inclusiv 9 sisteme de tranferuri bănești rapide, schimb valutar – sunt doar câteva din serviciile băncii de care pot beneficia clienţii la noua filială.

Personalul profesionist și competent al EXIMBANK – Gruppo Veneto Banca este pregătit să răspundă în orice moment la orice întrebări, să ofere suport şi consultanţă atât persoanelor fizice, cât şi reprezentanților business-ului mic şi mijlociu.

„Deschiderea filialei în sectorul Ciocana este o continuare a strategiei programului de dezvoltare a rețelei de filiale EXIMBANK – Gruppo Veneto Banca. Noi depunem toate eforturile, pentru ca serviciile bancare pe care le oferim clienților noștri să fie la un nivel profesionist. Datorită experienţei, profesionalismului şi deschiderii faţă de necesităţile consumatorilor , ne bucurăm astăzi de votul lor de încredere. La rândul nostru, le oferim oportunităţi şi posibilităţi noi de care ar putea să beneficieze“, a menționat Beniamino Contessotto, prim-vicedirector general al EXIMBANK – Gruppo Veneto Banca.

Prin extinderea prezenței EXIMBANK – Gruppo Veneto Banca pe piața serviciilor bancare autohtone, banca facilitează accesul fiecărui client la servicii operative și calitative, fapt reconfirmat şi de sporirea continuă a numărului de consumatori deserviţi. Şi asta pentru că EXIMBANK–Gruppo Veneto Banca este perceput drept un partener de încredere, care asigură confort și siguranță la cel mai înalt nivel.

Despre bancă

Din 2006, EXIMBANK devine membru al grupului bancar italian Veneto Banca.

Astăzi, EXIMBANK – Gruppo Veneto Banca oferă atât servicii bancare tradiționale (achitări servicii, creditare, constituire și deservire a depozitelor, tranzacții cu valori mobiliare), cât şi servicii și produse bancare electronice, printre care se numără operațiunile cu carduri bancare (MasterCard Inc. și Visa Inc.), produsele bazate pe tehnologii informaționale (Internet-banking Eximbank-Online, acces online la contul cardului bancar) etc.

Încă de la înfiinţare, activitatea băncii s-a bazat pe diversificarea gamei de servicii furnizate și îmbunătățirea calității deservirii.

Printre clienții băncii se numără manageri de afaceri din diverse domenii, dar și reprezentanțe ale organizațiilor internaționale, consulate ale statelor străine, etc.

Filiale ale băncii se află și în următoarele orașe: Soroca, Bălți, Orhei, Ungheni, Hâncești, Căușeni, Comrat, Cahul și Taraclia.

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?