X 
Eurovision stiri: 515
Cazul Filat stiri: 354
Transnistria stiri: 1385
Preşedintele stiri: 4005

Toyota retragere in Rusia modele Corolla и Verso

17 feb. 2014,, 12:11   Ştiri Auto
3974 1
Foto: toyota
Producătorul de automobile nipon a mai anunțat o retragere a automobilelor sale de pe piața Rusiei. De această dată campania specială de deservire s-a referit la Corolla și Verso. Cauza - strîngerea nesatisfăcătoare a piulițelor volanului la unele automobile.
"Toiota Motors"anunță, că programul companiei de deservire este coordonat cu Agenția Federală de reglare tehnică și metrologie (Росстандарт). Campania a început la 7 februarie, curent.
"Motivul organizării campaniei este probabilitatea faptului, că la producerea automobilelor piulița de fixare a volanului putea fi strînsă insuficient. În acest caz, în procesul exploatării automobilului, piulița poate slăbi. În rezultat, volanul poate fi rău fixat ", - spune producătorul.

Rechemarea, în total, se poate extinde asupra a 4853 mașini Toyota Corolla, produse între 3 iunie și 17 august, 2013 , și 224 mașini Toyota Verso, produse între 20 mai și 28 iunie, 2013.

Pentru proprietarii de automobile, strîngerea piuliței volanului va fi efectuată gratis. "Proprietarii de automobile, care cad sub incidența campaniei speciale de deservire, sunt invitați, pentru efectuarea lucrărilor, la cel mai apropiat dealer oficial sau partener Toiota în Rusia. Orice campanie de deservire este o măsură preventivă ", - au menționat cei de la companie.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?