Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4019

Presa: Vladimir Putin și Alina Kabaeva s-au căsătorit în secret ?

16 feb. 2014,, 00:33   Showbiz
21685 3
Foto: topnews.ru
Președintele Rusiei, Vladimir Putin și gimnasta Alina Kabaeva au oferit din nou subiecte jurnaliştilor de scandal. Ambii au apărut concomitent în public purtînd inele pe degetele inelare ale mîinii drepte.

Primul a relatat despre aceasta postul TV LifeNews, care a publicat un "tweet", cu o poză făcută în timpul întîlnirii lui Vladimir Putin cu ministrul egiptean al apărării Abdelfattah as-Sisi la 13 februarie 2014. Cu toate acestea, după un timp, portalul a șters această înregistrare, declarînd că a fost o imagine de arhivă, deși, așa cum au remarcat utilizatorii rețelelor sociale, cravata lui Putin și anturajul în care a avut loc întîlnirea, coincid cu cadrele de la negocierile oficiale publicate de serviciul de presă al Kremlinului.

În același timp, fotografii au surprins pe degetul inelar al Alinei Kabaeva, care a purtat torţa la Jocurile Olimpice de iarnă de la Soci, o verighetă, care nu a purtat-o anterior.

Rușii se întreabă, ce înseamnă asta? Mass-media au relatat în mod repetat despre idila dintre Vladimir Putin și Alina Kabaeva, dar nicio confirmare oficială a căsătoriei lor nu există , în ciuda faptului că președintele Rusiei din vara anului trecut este holtei.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?