Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Michael Schumacher a făcut pneumonie

13 feb. 2014,, 03:20   Sport
6245 0
Foto: mignews.com
Michael Schumacher a contractat o pneumonie în timpul stării de comă în care a fost indus în clinica de la Grenoble, unde a fost transportat după un grav accident de schi în staţiunea Meribel din Alpii francezi, relatează ziarul Bild.

Medicii au constatat afecţiunea pulmonară săptămîna trecută şi au început să-i administreze septuplului campion mondial antibiotice puternice, relatează Agerpres.

Pneumonia, o afecţiune gravă şi mortală în cazuri extreme, a fost detectată la două săptămîni după ce medicii francezi au anunţat că au început procesul de trezire a lui Schumacher din coma artificială. Complicaţia pulmonară afectează şi mai mult şansele sale de recuperare.

Bild nu are informaţii dacă pneumonia a întrerupt sau anulat procesul de trezire din comă.

Purtătorul de cuvînd al lui Michael Schumacher, Sabine Kehm, a calificat ca speculaţii informaţiile ziarului german privind noua complicaţie apărută. Săptămîna trecută, spitalul din Grenoble a trebuit să dea o dezminţire zvonului că pilotul german ar fi decedat.

Michael Schumacher se află în spital din 29 decembrie, după ce a suferit o căzătură puternică într-un sector din afara pîrtiei în staţiunea franceză Meribel, unde are o cabană.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?