Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Mocanu dezvăluie cine stă în spatele plebiscitelor din Găgăuzia (VIDEO)

10 feb. 2014,, 13:37   Politică
11629 17
Foto: noi.md
La Comrat s-a adunat o gașcă de criminali, care sînt mînă în mînă cu criminalii de la Chișinău. Declarația aparține liderului Mișcării Antimafie, Sergiu Mocanu, care susține că singura diferență dintre cele două grupuri este că criminalii de la Chișinău „îi duc pe cetățeni în Vest, dar cei din Găgăuzia – în Est”, relatează NOI.md.

Mocanu a dezvăluit numele mai multor persoane, printre care și președintele Adunării Populare a Găgăuziei, Dmitri Constantinov, exponent al PDM; Petru Vlah, membru al PLDM; Oleg Garizan, membru al PCRM, care, în seara zilei de 15 ianuarie, s-ar fi întîlnit într-un local, unde ar fi pus la punct detaliile referendumului. Astfel, în perioada apropiată va apărea și un filmuleț video cu întrevederea care a avut loc. Potrivit lui Mocanu, „liderii respectivi își permit să facă tot ce vor în regiune și încalcă regulat legislația fiscală, Legea bugetului de stat, pentru a-și satisface interesele proprii”.

„În spatele acestui referendum se ascunde aceeași fraudă masivă care se ascunde în spatele integrării europene. Grupul criminal din Găgăuzia avea nevoie de referendum, ca populația să nu-i ia în furci pentru furturile făcute”, a spus Mocanu.

Pe 2 februarie, în Găgăuzia a avut loc un referendum, calificat din start de Chișinău drept unul ilegal. Ulterior membrii coaliției proeuropene au declarat că în spatele acestuia ar sta PCRM și PSRM.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?