Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Primele amenzi prin poștă pentru șoferii nedisciplinați

6 feb. 2014,, 12:36   Societate
7789 2
Foto: auto.mail.ru
Peste 2,5 mii de notificări au fost expediate prin poștă șoferilor care au încălcat regulile de circulație rutieră. Încălcările au fost înregistrate în primele 5 zile ale lunii februarie, de cînd au intrat în vigoare amenzile prin poștă.

Directorul Centrului de Monitorizare şi Control al Traficului Rutier, Dan Chiriță, a precizat că camerele video au fixat mult mai multe încălcări, însă amenzile au fost deocamdată expediate doar șoferilor din capitală. Ceilalți conducători auto care au încălcat regulile de circulație vor primi notificările respective pînă la 15 februarie.

Potrivit lui Chiriță, suma amenzilor constituie circa 500 de lei, însă cei care vor achita amenda în decurs de 72 de ore din momentul întocmirii procesului verbal vor plăti doar jumătate din sumă.

Amintim că, de la 1 februarie, șoferii care au încălcat regulile de circulație rutieră și au fost înregistrați de camerele video instalate pe străzile capitalei primesc amenzile prin poștă. Doar în primele 5 zile ale lunii februarie au fost înregistrate peste 15 de încălcări.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?