X 
Eurovision stiri: 514
Cazul Filat stiri: 354
Transnistria stiri: 1384
Preşedintele stiri: 4004

CNA dezvăluie detalii despre reținerile de la fisc (VIDEO)

4 feb. 2014,, 10:29   Societate
6887 0
Foto: noi.md
Una dintre persoanele reținute ieri de procurorii Centrului Anticorupție în dosarul spălării de bani cu implicarea funcționarilor de la fisc este un fost angajat al Centrului pentru Combaterea Crimelor Economice și Corupției. Informația a fost confirmată de șeful Direcției urmărire penală din cadrul CNA, Bogdan Zumbreanu, care a oferit mai multe detalii privind schema frauduloasă pusă în aplicare de inspectorii fiscului.

Potrivit reprezentanților CNA, angajatul Inspectoratului Fiscal, dar și cei doi oameni de afaceri reținuți, creau în mod artificial probleme unor agenți economici, iar ulterior, pentru soluționarea acestora, cereau anumite sume de bani.

„Banii au fost transmiși funcționarilor de la fisc în trei tranșe. Prima a fost de 115 mii de dolari transmiși de oameni de afaceri, pentru protecția activității economice. A doua tranșă a constituit 100 de mii de lei și a fost transmisă în noaptea de duminică spre luni. Cea de-a treia tranșă a constituit 20 de mii de dolari”, a precizat Zumbreanu.

Menționăm că trei persoane au foste reținute ieri de CNA, printre care și un vicedirector de direcție al Inspectoratului Fiscal de Stat.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?