Eurovision stiri: 525
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4022

„Viorica-Cosmetic” a prezentat linii noi de produse cosmetice (FOTO, VIDEO) ©

31 ian. 2014,, 16:58   Societate
11055 0
Foto: noi.md
În premieră, în cadrul expoziției „Fabricat în Moldova” compania „Viorica-Cosmetic” a prezentat noi produse cosmetice. Noua colecție este alcătuită în mare parte din uleiuri naturale din plante care cresc în Moldova și uleiuri naturale și extracte din cele mai bune plante ale lumii.

De rînd cu seria înnoită a producției cosmetice „Cosmeplant”, bazată pe extracte de plante care cresc în Codrii Moldovei, compania „Viorica-Cosmetic” a prezentat două linii cosmetice noi de elită: „Violelle”- creată în baza uleielor vegetale din Moldova, și „Flovio” – creată în baza extractelor și uleielor unor plante unice în lume. Pentru reprezentantele sexului frumos a fost elaborată o cosmetică conceptual nouă anti-vîrstă: „25+”, „35+” și „45+”. Linia constă din creme de față de zi și de noapte, creme pentru pielea din jurul ochilor, creme pentru mîini și măști de față.

Toate aceste produse de calitate înaltă sînt produse în baza extractelor naturale și a uleiurilor din plante cu aplicarea tehnologiilor cosmetice inovative.

Noile produse cosmetice pot fi procurate în toate magazinele de firmă „Viorica”.

Expoziția „Fabricat în Moldova” se desfășoară la Centrul de Expoziții „Moldexpo” și va dura pînă pe 2 februarie. Fabrica de parfumerie și cosmetice „Viorica” așteaptă vizitatorii expoziției la standul său cu noile linii cosmetice „Violelle” și „Flovio”.


0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?