X 
Transnistria stiri: 1395
Preşedintele stiri: 4036

Leonid Kravciuk: Ianukovici a pierdut controlul asupra țării

31 ian. 2014,, 03:48   Externe
8013 10
Foto: svoboda.org
Primul președinte ucrainean Kravciuk consideră că Ianukovici a pierdut controlul asupra țării și acest lucru ar putea duce la colapsul Ucrainei. Afirmația a fost făcută la postul de radio RSN.

"Cred că acum se meditează după dezbaterea de ieri. S-a deschis calea pentru a stinge incendiul din stradă. În locul lui Ianukovici i-aș fi oprit pe acei băieți înfierbîntați care au vrut să adopte legile, numite "dictatoriale", și aș fi împiedicat alte acțiuni care au fost aplicate cu încălcarea regulamentului și calitatea slabă a documentelor. Ianukovici nu a reușit să-i oprească și aceasta a devenit cauza conflictului. Vorbesc despre pierderea controlului asupra țării, aceasta poate duce la colapsul întregii țări", - a spus el.

Anterior, președintele Viktor Ianukovici a declarat că guvernarea a îndeplinit toate obligațiile asumate de a soluționa situația din Ucraina, dar opoziția continuă să tensioneze situația. Ianukovici se află acum în concediu medical. El are febră puternică din cauza unei "boli respiratorii acute", a anunţat joi preşedinţia Ucrainei.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?