X 
Transnistria stiri: 1435
Preşedintele stiri: 4038

Tenismenii moldoveni sînt siguri de victorie în faţa Egiptului

29 ian. 2014,, 11:23   Sport
3649 0
Foto: noi.md
Naționala Moldovei de tenis a început pregătirile pentru partida cu Egiptul din Cupa Davis. Tenismenii moldoveni sînt siguri de victorie împotriva faraonilor, cu toate că majoritatea îi clasează mai jos în clasamentul ATP. Mai mult decît atît, tricolorii se consideră favoriți în partida cu Egiptul.

"Nu pot zice că sînt cu mult mai slabi decît noi. Chiar dacă noi suntem favoriţi. Dar sîntem pregătiţi şi sîntem într-o formă bună. Vom face totul ca să cîştigăm acest meci", a precizat jucătorul Maxim Dubarenco.

“Noi suntem mai experimentați în Cupa Davis. Echipa Egiptului nu este cea mai puternică, iar dacă ne vom concentra și vom fi siguri pe ceea ce facem, sînt sigur că o să-i batem. În nici un caz nu avem voie să ne relaxăm", a spus tenismanul Radu Albot.

Spre deosebire de ultimul meci a reprezentativei țării noastre împotriva Portugaliei, din lotul tricolorilor va lipsi Roman Borvanov. Acesta din urmă a fost înlocuit cu Andrei Gorban, care va participa, probabil, la proba de dublu alături de Andrei Ciumac.

Partidele dintre Moldova și Egipt se vor desfășura între 31 ianuarie – 2 februarie, la sala Polivalentă din Chișinău.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?