Transnistria stiri: 1395
Preşedintele stiri: 4036

Profesorii liceului „Mircea Eliade” sparg tăcerea

24 ian. 2014,, 17:10   Societate
6222 2
Foto: wikimapia.org
Un grup de profesori din cadrul liceului „Mircea Eliade” din capitală susțin că scandalul din jurul colectării plăților neoficiale de la părinți reprezintă o campanie de denigrare dusă împotriva instituției, dar și a directorului liceului. Profesorii și-au făcut publică poziția astăzi, în cadrul unei conferințe de presă.

Potrivit dascălilor, acuzațiile privind impunerea achitării unor taxe neoficiale au fost aduse fără a fi efectuate anumite investigații. Mai mult, aceștia consideră că instituțiile de presă au mediatizat problema unilateral.

Profesorii susțin că directorul liceului „Mircea Eliade”, Grigore Vasilache, este un bun manager, care gestionează cu succes problemele instituției și căruia îi pasă de elevi.

Menționăm că anterior, în presă au fost publicate informații ce relevă că elevii liceului „Mircea Eliade” din Chișinău trebuie să achite o taxă anuală de peste 3.000 de lei. Ministerul Educației a demarat o anchetă de serviciu în acest caz, iar în paralel cazul este investigat și de CNA.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?