X 
Eurovision stiri: 525
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1432
Preşedintele stiri: 4021

O nouă sesiune extraordinară a Parlamentului, FĂRĂ SORȚI DE ÎZBÎNDĂ

23 ian. 2014,, 11:11   Politică
4779 3
Foto: noi.md
Biroul permanent al Parlamentului a dat curs și celei de a doua inițiative a deputaților comuniști de a convoca o ședință extraordinară a Parlamentului. Astfel, conform propunerii PCRM, în prima zi a sesiunii ar urma desfăşurarea audienţelor cu privire la situaţia din mass-media şi discutarea amendamentelor propuse de aceştia la Codul Audiovizualului. În a doua – audierea rapoartelor cu privire la situaţia din domeniul autonomiei financiare locale şi discutarea proiectului cu privire la amendamentele din Codul fiscal.

În urma deciziei Biroului permanent s-a decis convocarea ședinței pentru data de 24 ianuarie. Ca și în cazul anterior, liderii fracţiunilor din Coaliţia pentru Guvernare Pro-Europeană au anunţat că nu vor da curs solicitării PCRM și nu vor participa la ședință, iar în aceste condiții ședința nu va avea loc, din lipsă de cvorum.

Anterior, Biroul permanent a decis convocarea unei ședințe extraordinare a Parlamentului, la solicitarea PCRM, însă membrii Coaliției nu s-au prezentat la ea.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?