Transnistria stiri: 1392
Preşedintele stiri: 4030

Zeci de copaci doborîți și mașini avariate în capitală (FOTO)

21 ian. 2014,, 11:17   Societate
4049 0
Foto: facebook.com/ Geo Lupascu
186 de copaci și crengi au fost puse la pămînt, ieri în capitală, în urma vîntului puternic și chiciurii. Circa 20 de mașini au fost deteriorate după ce ramuri și copaci s-au prăbușit peste acestea. Informația a fost confirmată pentru NOI.md de șeful Întreprinderii Municipale „Spații Verzi”, Eliferie Haruța.

Potrivit funcționarului de la Primărie, la instituție încă parvin apeluri de la cetățenii care au avut de suferit în urma condițiilor meteo nefavorabile. În unele cazuri copacii s-au prăbușit peste casele sau peste balcoanele oamenilor.

„Sînt arbori sănătoși care au fost afectați de chiciură”, a precizat Haruța.

La această oră circa 500 de angajați ai întreprinderii sînt antrenați în lucrări de lichidare a consecințelor vremii nefavorabile în capitală, a precizat șeful instituției. Pagubele cauzate de chiciură în municipiu deocamdată nu au fost estimate.

Totodată, Administrația de Stat a Drumurilor anunță că noaptea trecută peste 200 de utilaje speciale și aproape 500 de drumari au fost antrenați în lucrările de curățare a drumurilor. Pe traseele din țară a fost repartizat circa 2600 de tone de material antiderapant.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?