Transnistria stiri: 1392
Preşedintele stiri: 4032

Deputat ucrainean: Occidentul vrea să transforme Ucraina în Iugoslavia

21 ian. 2014,, 02:53   Externe
5216 4
Foto: obozrevatel.com
Evenimentele de la Kiev nu sînt dirijate de opoziție, ci de serviciile secrete străine. Acest lucru a fost declarat de către deputatul din Partidul Regiunilor, Vadim Kolesnicenko.

"Ianukovici de o jumătate de lună propune liderilor opoziției să înceapă negocierile și să găsească limbă comună. Dar problema e alta, opoziția nu controlează procesele, controlul este realizat de serviciile secrete străine", - îl citează UNN pe deputat.

El a declarat, că în conformitate cu informațiile pe care le deține, doar în decembrie din țară au fost expulzați 300 așa-numiți experți în războiul civil. Încă circa 100 de experți străini au rămas în Kiev, sub masca de jurnaliști. În plus, aproximativ 1700 de militanți ziua întreagă lucrează la pregătirea de revolte în masă.

" Este o coincidență interesantă, pe care am urmărit-o în timp. Cum la noi se produce o confruntare, peste o oră – trei iau act politicienii europeni și americani. Și lucru amuzant este, că acum America cere ca autoritățile să îndeplinească cerințele protestatarilor. Care protestatari ? Bandiții ? " - declară Kolesnicenko.

"Noi înțelegem că problema nu este integrarea europeană, și nici puterea. Este un proiect global de distrugere a Ucrainei și creare a unui centru de confruntare civilă, așa cum s-a întîmplat în Iugoslavia", - consideră deputatul.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?