Transnistria stiri: 1425
Eurovision stiri: 509
Preşedintele stiri: 4002

Putin a pișcat o chinezoaică la o tabără de voluntariat din Soci (VIDEO)

19 ian. 2014,, 12:13   Sport
10146 5
Foto: obozrevatel.com
La o întîlnire cu voluntarii la Jocurile Olimpice de la Soci președintele rus, Vladimir Putin, era, în mod evident, într-o bună stare de spirit. Unuia dintre voluntari șeful statului i-a promis să-i îndeplinească visul de a petrece o zi de lucru cu președintele, iar pe o chinezoaică chiar a pișcat-o de mînă, potrivit NTV.

Chinezoaica, punînd o întrebare liderului rus, era atît de emoționată, încît a subliniat de mai multe ori faptul că nu-i vine să creadă că se află în aceeași sală cu Vladimir Putin. La care președintele rus a remarcat în glumă: "O să vă pișc mai tîrziu". Și s-a ținut de cuvînt, după întîlnire s-a apropiat de fată și a pișcat-o de mîna stîngă.

Chinezoaica voia să afle în ce probă sportivă ar dori să concureze Vladimir Putin la Jocurile Olimpice. Liderul rus a spus că, în cazul în care ar ajunge la nivelul olimpic, i-ar plăcea să concureze în judo, deoarece îl practică "întreaga viață".

Reamintim, președintele rus Vladimir Putin a intrat pe lista celor 11 cei mai sportivi lideri de stat, alcătuită de publicația americană The Health Fitness Revolution.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?