X 
Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4016

Ziarul Național: „Patlagicarul” cu Porsche achită impozite DERIZORII la stat

18 ian. 2014,, 15:52   Societate
10194 3
Foto : protv.md
Chiril Portnoi, tatal tînărului cu Porsche care a pus pe jar poliția, la sfîrșitul saptamînii trecute, a plătit anul trecut impozite la stat în valoare de 1500 de lei.

Chiar daca a declarat pentru Ziarul NATIONAL că mașina îi apartine și mai are acasă încă 24 de automobile, toate cumparate din cultivarea și vînzarea roșiilor (cîte 2-3 tone pe an), potrivit datelor de la Fisc acesta a achitat în ultimii ani sume simbolice la stat.

Intr-un raspuns oferit Ziarului NATIONAL, Inspectoratul Fiscal Principal de Stat ne anunță că Chiril Portnoi a achitat anul trecut impozite iî valoare de 1 500 de lei, iar în 2012 - de 318 lei.

Reprezentanții de la Fisc susțin că s-au autosesizat in legatura cu cazul lui Chiril Portnoi din satul Meleșeni, Călărași, și verifică dacă legislația fiscală este respectata în acest caz.

Amintim ca un tînar de 22 de ani din satul Meleșeni, Călărași, a condus cu viteză excesivă la volanul unui Porsche Panamera, accidentînd mai multe automobile.

Menționăm ca impozitele la stat pentru deținătorii de automobile variază între cîteva zeci de lei si circa 2 mii de lei, in functie de capacitatea motorului. Un Porsche Panamera costă pe piața auto circa 60 mii de euro.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?