Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

În Moldova biletele de tren vor putea fi comandate pe Internet

17 ian. 2014,, 12:28   Societate
3660 0
Foto: romanialibera.ro
În gările feroviare din Republica Modova, în anul 2014, se planifică introducerea serviciului de înregistrare electronică la procurarea biletelor pe Internet la cursele internaționale care circulă în conexiune cu Rusia, Ucraina și Belarus. Despre aceasta a anunțat directorul Direcției transport de pasageri din cadrul ÎS ”Calea Ferată din Moldova”, Ion Bocșanean, care a precizat că măsura are ca scop sporirea calității deservirii pasagerilor, relatează NOI.md.

Înregistrarea electronică la procurarea biletelor pe Internet la rutele internaționale va economisi semnificativ timpul pentru perfectarea biletului la casele de bilete și va exclude eventualitatea de pierdere sau deteriorare a tichetului. Ion Bocșanean a subliniat că în perioada 2008-2013 a fost efectuată schimbarea în masă a utilajului terminalelor caselor de bilete, renunțîndu-se la tehnologia manuală la perfectarea documentelor de călătorie.

Sistemul automatizat ”Express-3” asigură perfectarea automată a tuturor tipurilor de bilete de călătorie în casele de bilete, inclusiv a celor care se află la o distanță mare de centrul sistemei. Aceasta va permite lansarea proiectului privind comandarea și rezervarea biletelor pe Internet.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?