X 
Eurovision stiri: 519
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1386
Preşedintele stiri: 4011

Presa: amanta prețedintelui Franței este însărcinată

16 ian. 2014,, 02:37   Showbiz
6475 1
Fotо: obozrevatel.com
Dezvăluirile despre relația lui Francois Hollande cu actrița Julie Gayet se amplifică pe zi ce trece. Presupusa amantă a preşedintelui francez este însărcinată în cea de-a patra lună, potrivit afirmaţiilor făcute de un blogger francez, care a dezvăluit că a primit informaţia din partea unui jurnalist al postului de televiziune M6.

La nivel oficial, la Paris, nimeni nu a făcut vreo precizare în acest sens. De altfel, preşedintele Francois Hollande a evitat să vorbească despre noua sa relaţie, dar a confirmat că are probleme în cuplu, cu actuala sa parteneră, jurnalista Valérie Trierweiler.

Întrebat de un jurnalist, într-o conferință de presă, dacă mai este Valerie Trierweiler prima doamnă a Franţei, Francois Hollande a răspuns: „Fiecare, în viaţa sa personală, poate trece prin încercări. Este şi cazul nostru. Există momente dureroase, dar am un principiu, anume că problemele private rămîn private”. Francois Hollande a promis că va clarifica situaţia relaţiei cu Valérie Trierweiler la întîlnirea pe care o va avea cu presa înainte de vizita în Statele Unite, programată pe 11 februarie.

Amintim că, la 10 ianuarie Revista Closer a dezvaluit că Francois Hollande, în vîrsta de 59 de ani, are o relație amoroasa cu actrița Julie Gayet, în vîrstă de 41 de ani.

Valérie Trierweiler, partenera declarată a lui François Hollande, a luat, după cearta cu preşedintele Franţei, un anxiolitic puternic, indicat pentru tulburări nevrotice şi anxietate, iar agenţii de securitate au decis transportarea ei la spital.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?