X 
Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4017

Secăreanu: Am fost ținta unei tentative de omor (VIDEO)

14 ian. 2014,, 10:10   Societate
4898 1
Foto: wordpress.com
Membrul PPCD, Ștefan Secăreanu, susține că a fost ținta unei tentative de omor. S-a întâmplat în anul când colegul său de partid, Vlad Cubreacov a fost răpit, adică în 2002. Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii Alb&Nebru de la UNIMEDIA.

„În acel an după dispariția lui Vlad Cubreacov, s-au mai făcut acțiuni murdare împotriva altora din partid. S-a întâmplat și cu subsemnatul. Mi s-a creat o cursă, unde practic trebuia să fiu lichidat peste hotare. Să fiu implicat în niște chestii murdare. Am scăpat, am trecut ca prin urechile acului. Am fost avertizat de unele cunoștințe că se pune ceva la cale murdar, împotriva mea", a mărturisit Secăreanu.

Fostul deputat crede că în spatele răpirii lui Vlad Cubreacov și atentatul la propria viață stă același autor - serviciile secrete. Mai mult, Secăreanu spune că de-a lungul anilor au fost uciși mai mulți membri ai PPCD.

„Lucrurile sînt legate, ceea ce este cu Vlad este legat cu ceea ce s-a mai pus la cale. E același autor. PPCD are oamenii săi care nu mai sînt în viață, care au fost uciși. Valentin Ciobanu, ucis în 1998 în fața casei lui, lovit cu bara de metal în cap. Nu s-a mai descoperit. Doi colegi de la Țara, care au murit, alți 2 colegi - bătuți bestial... și nu s-a mai descoperit autorul. Nu sînt lucruri întîmplătoare. Se vede că am fost o țintă foate importantă pentru anumite structuri, pentru serviciile secrete", a conchis Ștefan Secăreanu.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?