Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Băsescu riscă 187 ani de închisoare

13 ian. 2014,, 10:02   Externe
7710 4
Foto: antena3.ro
Cîţi ani de închisoare însumează infracţiunile comise de preşedintele Traian Băsescu în viaţa şi activitatea sa - a fost tema principală a emisiunii Secvenţial, de duminică, de la Antena 3.

După ce au prezentat infracţiunile şi au făcut o analiză, s-a ajuns la concluzia că suma infracţiunilor ajunge la 65 de ani, iar maximul este de 187 de ani de închisoare pentru Traian Băsescu.

Analiza a început prin prezentarea modului în care Traian Băsescu a făcut primii bani, şi anume din "contrabandă în activitatea sa de pe mare".

A urmat apoi "afacerea Zimnicea", al doilea episod din cariera navală a lui Traian Băsescu" perioadă în care a fost acuzat de un comandant de navă că ar fi aranjat reparaţia unei nave la suprapreţ, ceea ce a păgubit statul român cu zeci de mii de dolari la acea vreme.

A fost amintit şi Dosarul Flota, cel mai mare episod de corupţie, dar nu a lipsit din prezentare nici afacerea cu fabrica de îngheţată sau relaţia de amiciţie a preşedintelui cu regele asfaltului, Costel Căşuneanu.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?