Eurovision stiri: 525
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1429
Preşedintele stiri: 4018

În Europa, Ford a produs un million de automobile Focus de ultimă generație

10 ian. 2014,, 18:05   Ştiri Auto
4921 0

Foto: ford.md
Chișinău, Moldova, 9 ianuarie, 2014 г.ÎnEuropa, Ford a produs un million de automobile FordFocus de ultimăgenerație.

Numărul 1.000.000 i-a revenitunuiFordFocus de culoareCandyRed, produs la uzina Ford din в Saarluis (Germania). «Focus de ultimăgenerație – un automobil de familie de dimensiunimedii, care grațiemanevrabilitățiișiuniversalității sale se potriveșteunuiauditoriularg de cliențiainoștri », - a comentatevenimentul Barb Samardjici, FordofEurope.

Ultima generație de FordFocus a fost prezentată pe piețele europene în a.2010. Conform recentei cercetări Polkза, în prima jumătate a lui 2013 marca Focus rămînea cea mai vîndută în lume.

Ford Focus mai deține și titlul «Automobilul anului în Moldova 2012». Pe piața moldovenească, este accesibil în trei variante de caroserie și șase completări, cu patru motoare pe benzină și diesel, transmisie mecanică și automată. În a. 2013 linia FordFocus s-a îmbogățit cu două serii noi – Trend Edition și SportLimitedEdition(ST). În toamnă, impresionanta listă a tehnologiilor de securitate și ajutorare a șoferului, accesibile la Ford Focus, a fost completată cu sistemul de frînare automată Active City Stop, care poate fi comandată dealerilor oficiali Ford de rînd cu nuanța de albastru intens Deep Impact Blue.

Sistemul de frînare automată monitorizează în permanență distanța pînă la automobilul din față, calculează riscul coliziunii cu un obiect care staționează sau se mișcă lent , și include procesul de activare anticipată a sistemului de frînare, pentru a asigura eficiența maximă a frînării . În caz că șoferul nu întreprinde careva acțiuni active (de exemplu, nu întoarce volanul și nu calcă frîna ), sistemul activează frîna momentan, diminuează momentul de torsiune a motorului și activează cictemul luminiscent de avarie.


Pentru prima dată, modelul FordFocus a fost prezentat în a.1998, de atunci în Europa au vost vîndute 6,9 milioane de automobile de acest model, iar în lume – peste 12 milioane.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?