X 
Transnistria stiri: 1442
Preşedintele stiri: 4062

Mihai Ghimpu despre pericolul unor confruntări şi lupte dure în 2014

27 dec. 2013,, 12:36   Politică
6625 3
Foto: noi.md
Liderul Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, este de părerea că anul 2014 va fi unul cu mari confruntări şi lupte dure. Despre aceasta a declarat liderul PL, întrebat în cadrul unui interviu pentru Europa Liberă, ce se va întîmpla în 2014, un an electoral.

“Da, eu bănuiesc că vor fi mari confruntări, va fi o luptă dură. Aşa cum sîntem noi deprinşi, moldovenii, scopul scuză mijloacele. Comuniştii vor cu orice preţ să revină la putere. Aceştia care guvernează azi şi care le place puterea şi banul, vor încerca să facă tot posibilul ca să nu cedeze. Dar pe mine aceasta mai puţin mă interesează. Sigur că nu îmi place cînd se fură, fiindcă aceasta se ia de la om – statul sînt cetăţenii. Şi cînd se ia de la stat – se ia de la cetăţeni. De 20 de ani de zile trăiesc în mizerie şi sărăcie” a spus liderul PL.

Întrebat dacă după alegerile din 2014 există probabilitatea formării unei noi coaliţii împreună cu Vlad Filat, împreună cu Vlad Plahotniuc, liderul PL a răspus : „Ce doriţi Mihai Ghimpu cu Vladimir Voronin sau cum? Aceasta este situaţia. Sigur că nu va mai fi aşa cum atunci, cînd am zis în 2009: „Luaţi ce doriţi numai să fie Alianţă”. Nu. Noi deja o să discutăm la modul serios cum trebuie de guvernat.”
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?