X 
Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Kadîrov: Noi închidem televizorul atunci cînd acolo se sărută

20 dec. 2013,, 02:33   Externe
3799 1
Foto: mir24.tv
Liderul cecen Ramzan Kadîrov a subliniat importanța respectului pentru tradițiile diferitor popoare din Rusia, transmite "Interfax".

Conducătorul republicii a declarat că cecenii imediat închid televizorul atunci cînd există cel mai mic indiciu de erotism. Săruturile în stradă el le-a calificat drept o sălbăticie.

"Cînd spun că un cecen a dansat lezginka și este o încălcare... Pentru noi este o sălbăticie atunci cînd oamenii se sărută în stradă. Chiar și atunci cînd privim televizorul și pe ecran se sărută, noi imediat închidem televizorul. Noi doar nu spunem că toți trebuie să poarte năframe", - a spus Kadîrov.

El a mai spus că autoritățile moscovite rareori i se plîng pe comportamentul originarilor din Cecenia. Potrivit lui, autoritățile republicii "zi și noapte" desfășoară activități.

"Noi știm cîți tineri se află la Moscova, trăiesc permanent, practic sînt moscoviți. Pe cei care vin, comit fapte neplăcute și apoi pleacă, de asemenea, îi știm. Lucrăm cu primarii Moscovei, Sankt-Peterburgului, Rostovului. La moment, potrivit primarului Moscovei, Serghei Sobeanin, pretenții față de ceceni apar foarte rar ", - a spus liderul cecen.

Anterior, Kadîrov a declarat că își asumă responsabilitatea pentru comportamentul tinerilor ceceni. De asemenea, el a subliniat că autoritățile au reușit să minimizeze problemele cu tinerii, care locuiesc la Moscova.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?