Transnistria stiri: 1434
Preşedintele stiri: 4033

Reniță, din nou cu ochii pe PCRM

16 dec. 2013,, 15:03   Societate
4039 1
Foto: adevarul.ro
Vladimir Voronin a devenit o povară pentru Partidul Comuniștilor din Republica Moldova și, atîta timp cît acesta se va afla la cîrmă, nu există șanse ca formațiunea să revină la guvernare. Opinia aparține fostului consilier al liderului comuniștilor Valeriu Reniță și a fost exprimată pe blogul său transmite NOI.md.

„Observ că tot mai mulți comuniști de rînd ajung la convingerea că la rafala unui vînt politic mai puternic, Vladimir Voronin ar putea strivi partidul sub greutatea sa ca un copac mare cu rădăcinile putrezite. Dacă nu reușește o schimbare în bine a conducerii, PCRM riscă, în cel mai bun caz, să devină în următoarele cicluri parlamentare o strîmtă colivie de aur, confortabilă doar pentru cîteva viețuitoare de elită”, a menționat Valeriu Reniță.

Totodată, fostul consilier al liderului PCRM a enumerat 10 motive pentru care comuniștii nu vor reveni la putere atît timp cît la cîrma partidului se va afla Vladimir Voronin. Acestea, potrivit lui, sînt lipsa de informare, dezeroizarea, ținta falsă, administrarea diletantă, miza fidelității, pierderea războiului informațional, desconsiderarea aliaților, arderea ereticilor, ipocrizia ideologică și bluful psihologiei de învingător.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?