X 
Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4016

Ce va purta Kate Middleton toamna viitoare

9 dec. 2013,, 19:30   Showbiz
4148 0
Foto: scandal.rs
Mulți dintre noi nu au reușit încă să probeze noutățile colecțiilor de iarnă, iar designerii deja se pregătesc pentru toamna următoare. Astfel, brandul preferat al lui Kate Middleton, ”Temoperley London”, și-a prezentat colecția pre-fall 2014, din care ducesa de Cambridge se pare că va alege mai multe lucruri, or, colecția conține obiecte romantic și feminine, atît de adorate de Kate.

Ducesa de Cambridge este o adevărată patriotă. În pofida existenței unei multitudini de branduri de modă, ea le preferă pe cele englezești. În afară de ”Alexander McQueen”, ”Issa” și ”Jenny Packham”, printre preferințele lui Kate se numără și casa de modă ”Temperley London”, hainele căreia le poartă cu regularitate.

Fondatorul și designerul mărcii, Alice Temperley, a cucerit-o pe Kate cu rochiile clasice de seară, care scot în evidență silueta de invidiat a ducesei.

Recent, brandul britanic a prezentat o nouă colecție, din care fac parte rochii de mătase, rochii de seară, paltoane călduroase și accesorii elegante.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?