Transnistria stiri: 1442
Preşedintele stiri: 4061

Forțele de ordine au dispersat Euromaidanul din Kiev (VIDEO)

30 noi. 2013,, 11:18   Externe
5616 11

Foto : zn.ua
Miliția a dispersat participanții la acținile de protest care aveau loc în Piata Independenței din Kiev. Acțiunea detașamentului forțelor speciale "Berkut" a început în jurul orei 4 dimineața, cînd în piață rămăseseră doar cîteva sute de oameni. În rezultat au avut de suferit oamenii.

Potrivit serviciului de presă al Coaliției participanților la revoluția portocalie, pentru evacuarea manifestanților au fost mobilizați circa o mie de angajați ai detașamentului spesial de miliție "Berkut". Oamenii au fost bătuți cu bastoane, au fost folosite gaze lacrimogene. S-au auzit explozii. O parte dintre protestatari au fost reținuți. Potrivit manifestanți se ridică la cel puțin 30 de persoane.

"Berkut" a acționat cu o brutalitate fără precedent, folosind bastoane, scuturi. Studenții se aflau sub o stelă pe Maidan. "Berkut" i-a înconjurat și au început să-i snopească în bătăi. Oameni fugeau în pasajul subteran, acolo erau ajunși din urmă, tîrăți pe jos. Un tablou teribil. Dispersarea manifestanților a început la ora 4 dimineața și la 04.15 a fost deja finalizată.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?