Transnistria stiri: 1439
Preşedintele stiri: 4049

Deputat: SUA pregătește un război civil în Ucraina (VIDEO)

21 noi. 2013,, 02:01   Externe
8914 9
Foto: obozrevatel.com
Deputatul din Partidul Regiunilor, Oleg Țarev a declarat că SUA pregătesc un război civil în Ucraina. El a spus acest lucru de la tribuna Parlamentului în dimineața zilei de miercuri, 20 noiembrie.

"La mine, în calitate de deputat al poporului din Ucraina , s-au adresat activiștii ONG " VoleaWill ", care au furnizat dovezi concludente că pe teritoriul țării noastre, cu sprijinul si participarea nemijlocită a Ambasadei Statelor Unite , se realizează proiectul "Tehkemp" , în cadrul căruia este în curs de pregătire instigarea la război civil în Ucraina" , - a spus el.

Potrivit deputatului, acest proiect are ca scop formarea de specialiști în războaiele informaționale și defăimarea instituțiilor publice în mass-media, de potențiali revoluționari pentru organizarea acțiunilor de protest și răsturnarea de regim.

Supraveghează totul ambasadorul SUA îm Ucraina Jeffrey Payette .

Potrivit lui Țarev, sub pretextul de a preda utilizarea mass-media contemporane, instructori americani vorbesc despre utilizarea tehnologiilor de internet și rețelelor sociale și pentru a influența opinia publică, sporirea potențialului de protest pentru a organiza acțiuni de forță și a radicaliza lupta pentru putere.

Absolvenții Tehkemp desfășoară în mod activ acțiuni subversive în Ucraina, recrutează în mod deschis părtași pe Internet pentru organizarea de revolte , proteste și provocări , invocînd sprijinul Ambasadei Statelor Unite", - a spus deputatul.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?