X 
Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4015

Leancă la Bruxelles: Merg acasă cu un sentiment mare de bucurie

15 noi. 2013,, 14:40   Societate
3346 2
Foto: noi.md
Cel de-al cincilea raport cu privire la progresele înregistrate de Republica Moldova pe calea liberalizării regimului de vize, prezentat astăzi la Bruxelles de către premierul Iurie Leancă, a fost a avizat pozitiv de către Uniunea Europeană, transmite NOI.md.

După prezentarea raportului, Iurie Leancă a mulțumit, în cadrul unui briefing de presă, oficialilor europeni pentru susținerea acordată Republicii Moldova pe calea integrării europene. ”Integrarea europeană înseamnă un proces firesc de modernizare a Republicii Moldova. Merg acasă cu un sentiment mare de bucurie. Sînt convins că vom reuși să parafăm cele două acorduri la Vilnius. După care, prin reforme accelerate în justiție și procuratură să ne pregătim pentru semnarea acestora. Sper că la Vilnius vom avea un summit extraordinar de productiv pentru viitorul european al Republicii Moldova”, a declarat Iurie Leancă.

De asemenea, după prezentarea raportului, preşedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, a anunțat că la următorul summit al Parteneriatului Estic, Comisia Europeană va propune anularea regimul de vize pentru moldoveni în Uniunea Europeană.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?