Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4018

Străinilor fără viză li se va interzice să se afle în Rusia mai mult de 90 zile

15 noi. 2013,, 03:16   Societate
3462 1
Foto: obozrevatel.ua
Cetățenilor străini fără viză și permis de muncă li s-ar putea interzice să se afle pe teitoriul Rusiei, pentru mai mult de 90 de zile într -o perioadă de șase luni, iar Serviciul Federal de Migrație ar putea introduce buletine de identitate electronice a migrantului, scrie ziarul "Kommersant".

Potrivit publicației, pe 11 noiembrie problema migrației a fost discutată la ședința prezidiului comisiei frontierei de stat, condusă de viceprim-ministrul Dmitri Rogozin . Potrivit "Kommersant", s-a decis ca Serviciul Federal de Migrație să elaboreze pînă în 2015 propuneri pentru crearea și implementarea buletinului de identitate electronic al migrantului.

"Iar în viitorul apropiat – să fie pregătite propuneri privind întărirea normativă a regulii că străinii care au dreptul de a intra în Rusia fără viză și permis de muncă vor putea să rămînă în țară nu mai mult de 90 de zile "timp de șase luni", relatează ziarul.

În plus, Comisia a solicitat Ministerului Sănătății să pregătească un proiect de lege pentru a controla prezența polițelor de asigurare medicală la cetățenii care intră în Rusia, scrie publicația. Instituția va identifica, de asemenea, organismul de supraveghere.

"Ministerul Finanțelor cu participarea Băncii Rusiei și asociațiilor asiguratorilor trebuie să elaboreze un act guvernamental, care va determina forma, ordinea de eliberare și valabilitatea acestor polițe", - informează publicația, potrivit RIA Novosti.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?