X 
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4024

Comuniștii comentează declarațiile lui Timofti

13 noi. 2013,, 17:41   Politică
6217 5
Foto: noi.md
Partidul Comuniștilor din Republica Moldova califică declarațiile șefului statului, Nicolae Timofti drept lipsite de sens. Deputatul comunist Iurie Muntean a declarat astăzi pentru NOI.md că PCRM este acel partid care a pus bazele ideii integrării europene în R. Moldova.

Iurie Muntean a ținut să-i amintească lui Nicolae Timofti că pe 17 noiembrie 2002, prin decretul șefului statului, Vladimir Voronin, a fost instituită Comisia guvernamentală pentru integrare europeană.

”Pe timpul guvernării comuniste această comisie se întrunea trimestrial. De cîte ori s-a întrunit în ultimii patru ani? Niciodată. Din 2002 și pînă în 2009 au fost aprobate în jur de 300 de legi care favorizează parcursul european al R. Moldova. Nicolae Timofti, în calitatea sa de președinte, trebuia să cunoască aceste lucruri. Dacă nu le cunoaște, înseamnă că este un degradat, un clovn. Nu degeaba este numit de populație ”rață mută”. Acest personaj ales peste noapte de către Filat și Plahotniuc încă mai face pronosticuri cînd nu poate lega două cuvinte despre ceea ce se întîmplă în fața lui?”, a întrebat retoric Iurie Muntean.

Amintim că șeful statului, Nicolae Timofti, a declarat pentru presa din România că PCRM nu are șanse să revină la guvernare și că toate acțiunile întreprinse contravin cursului european al R. Moldova.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?