Transnistria stiri: 1434
Preşedintele stiri: 4030

Fabrică de acte false, descoperită de polițiști

13 noi. 2013,, 13:45   Societate
3737 0
Foto: antena3.ro
Buletine de identitate, permise de conducere, dar și pașapoarte românești falsificate au fost găsite de către polițiști la domiciliile a șapte tineri din Moldova. Suspecții făceau parte dintr-o grupare criminală specializată în falsificarea documentelor oficiale atît ale Republicii Moldova, cît și ale statelor membre UE. Ulterior, actele erau “eliberate” la solicitare contra unei sume de bani ce varia între 1500 și 3500 de euro. Oamenii legii verifică dacă gruparea avea în calitate de complici angajați ai ministerului de interne sau ai altor instituții de stat.

Suspecții, cu vîrste cuprinse între 33 și 38 ani, aveau un rol bine determinat în cadrul grupării. Pentru obţinerea actelor, solicitanţii puneau la dispoziţie o fotografie, după care, contra unei sume de bani, primeau actele solicitate.

Angajații MAI au efectuat mai multe percheziții la domiciliile celor implicați, unde au depistat circa 48 de paşapoarte, șase buletine şi permise de conducere false, caziere judiciare, dar și tehnică specializată.

Cei șapte tineri au fost reținuți pentru 72 de ore, iar cercetările pe marginea acestui caz continuă.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?