X 
Transnistria stiri: 1435
Preşedintele stiri: 4038

Lady Gaga și Barbra Streisand au fost desemnate „Femeile anului“ de revista Glamour

13 noi. 2013,, 19:00   Showbiz
4954 0
Foto: kvartal.ucoz.com
Gala ”Femeile anului”, organizată de publicația Glamour a avut loc, aseară, la Carnegie Hall din New York. Evenimentul onorează cele mai de succes femei din show-bizz, educație, industria modei dar și politică. Printre laureatele de anul acesta s-au numărat cîntărețele Lady Gaga și Barbra Streisand.

„Acceptare, toleranță, curaj și compasiune. Acestea sînt valorile pe care mi le-a insuflat mama mea. Adevărul este că sînt doar o vedetă pop deghizată. Adevăratele mele pasiuni sînt activismul și iubirea pentru semenii mei“, a afirmat Lady Gaga.

Lady Gaga a primit premiul pentru talent. Puțini știu că artista, cîștigătoare a 5 premii Grammy, a lansat în 2011 o fundație care luptă împotriva discriminării. Și Barbra Streisand a fost răsplătită pentru întreaga sa activitate filantropică.

Anul acesta actrița a deschis o clinică de cardiologie pentru femei, care îi poartă numele. Un alt premiu a fost decernat și Malalei Yousufzai, activista adolescentă din Pakistan care a supraviețuit unui atentat al talibanilor.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?