Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4022

În Rusia au crezut că Ianukovici s-a pierdut (VIDEO)

11 noi. 2013,, 03:20   Externe
7417 3
Foto: obozrevatel.ua
Despre vizita de lucru a președintelui Ucrainei Viktor Ianukovici în Rusia, care urma să aibă loc sîmbătă, pînă acum nu se știe nimic.

Pe site-ul președintelui Ucrainei este disponibil doar anunțul vizitei. În același timp, pe site-ul oficial al președintelui Rusiei nu există nici o mențiune, dacă întîlnirea a avut loc și care sînt rezultatele sale.

Anunțul că Ianukovici va efectua pe 9 noiembrie o vizită de lucru în Federația Rusă în cadrul căreia va avea o întîlnire cu Putin a apărut pe site-ul web al Președintelui Ucrainei sîmbătă la prînz.

"Părțile vor discuta despre relațiile comerciale și economice dintre Ucraina și Rusia în ajunul summit-ului "Parteneriatului Estic", care va avea loc la sfîrșitul lunii noiembrie la Vilnius ", - informa anunțul.

La 10 noiembrie, la postul de televiziune " RTR " jurnalistul Dmitri Kiselev în cadrul emisiunii de sinteză "Vesti nedeli", a declarat că Președintele Ucrainei Viktor Ianukovici, după vizita la omologul său rus, Vladimir Putin, a dispărut pe neașteptate.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?