Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4028

Democrații lansează o CAMPANIE amplă pe întreg teritoriul Moldovei (VIDEO)

6 noi. 2013,, 12:37   Politică
4453 4
Foto: noi.md
La 7 noiembrie membrii Partidului Democrat vor lansa pe întreg teritoriul Republicii Moldova o amplă campanie socială de informare numită ”Respect pentru oamenii Moldovei”. Despre aceasta a declarat în cadrul unei conferințe de presă liderul Partidului Democrat, Marian Lupu, care a punctat că campania va avea drept scop informarea cetățenilor asupra beneficiilor Uniunii Europene și se va desfășura pînă în ziua cînd va avea loc summitul de la Vilnius, transmite NOI.md.

“PDM va amplasa corturi, unde sînt așteptați toți cetățenii. Echipele le vor vorbi oamenilor ce înseamnă UE și vor colecta mesaje pe care cetățenii vor dori să le transmită liderilor europeni. De 4 ani urmărim apropierea Moldovei de UE și rezultatele încep să fie vizibile. Ne dorim ca în aceste săptămîni să fie o campane a solidarității naționale, în care să ignorăm vrajba, pe care unii politicieni încearcă să o impună în țară”, a spus Lupu.

Potrivit lui, în corturile care vor fi amplasate în majoritatea raioanelor vor fi prezenți membri democrați, care îi vor informa pe cetățeni în ce privește modelul european, cît de performant este sistemul de educație în UE, sistemul de ocrotire a sănătății etc.

Întrebat de ce campania nu a fost lansată la nivel de coaliție, liderul PDM a spus că o asemenea inițiativă a venit din sînul partidului. Marian Lupu a spus că va saluta orice inițiativă a colegilor din coaliție privind promovarea unor asemenea acțiuni.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?