X 
Eurovision stiri: 525
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4024

Tkaciuck: ”Revoluția de catifea” preconizată de PCRM nu va fi o surpriză

6 noi. 2013,, 10:59   Societate
48840 135
Foto: nbm.md
”Revoluția de catifea” planificată de PCRM nu va fi o surpriză, a declarat pentru NOI.md deputatul comunist Mark Tkaciuck, fără a numi o dată concretă a acestei acțiuni.

”Ne pregătim și asta nu va fi o surpriză. Este vorba despre acțiuni democratice legale, despre care vor anunța organele legitime ale partidului nostru”, a menționat deputatul.

Totodată, principalul ideolog al formațiunii a refuzat să comenteze declarația de ieri a liderului Uniunii Civice pentru Democrație, Ruslan Popa, care a comunicat că PCRM intenționează să organizeze ”revoluția de catifea” pe 7 noiembrie. ”Nu comentăm asemenea declarații, deoarece nu sîntem competenți în domeniul psihiatriei. La noi fiecare trebuie să se ocupe profesionist de munca lui. La noi în Comitetul executiv sînt 12 persoane, printre care istorici, juriști, politologi, dar psihiatri nu avem”, a declarat Tkaciuk.

Amintim că membrii PCRM în repetate rînduri au declarat că intenționează să organizeze în noiembrie acțiuni în masă, în particular, un ”marș spre Chișinău”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?