X 
Eurovision stiri: 519
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1386
Preşedintele stiri: 4014

Grupare criminală reţinută pentru şantaj şi răpire de persoane (VIDEO)

5 noi. 2013,, 09:26   Societate
3375 0
Foto: prime.md
Doi membri ai unei organizaţii criminale bănuiţi de şantaj au fost reţinuţi zilele trecute, de către poliţie, în faţa unui magazin din capitală. Aceştia au fost arestaţi în flagrant în timp ce primeau de la un bărbat 5 000 de dolari SUA.

Suspecții, în vîrstă de 39 şi 46 de ani, originari din Azerbaidjan și Turcia fac parte dintr-o grupare criminală care se ocupă cu comiterea şantajelor, răpirilor de persoane şi escrocheriilor.

Astfel, conform informațiilor deținute de poliție, la 7 octombrie, curent, membrii grupării, au răpit din subterana unui Centrului Comercial din capitală pe un cetăţean de origine turcă, în vîrstă de 55 de ani. Fiind ameninţat cu un pistol, a fost dus într-un apartament din regiunea străzii Munceşti, maltratat şi ameninţat cu moartea, a fost forţat să semneze o recipisă conform căreia urmează să transmită suma de 25 000 dolari SUA. Ulterior, i-au fost luat paşaportul şi automobilul de model „BMW”, inclusiv documentele pentru automobile. După ce a fost ținut cu forțe două zile în diferite locuinţe din regiunea străzii Munceşti, a fost eliberat.

La scurt timp, forțele de ordine au identificat și reţinuţi încă trei membri ai grupării date, cu vîrsta de 35, 48, și respectiv 54, fiind reținuți pentru 72 de ore. Conform legislației, Suspecţii riscă privațiune de libertate de pînă la 15 de ani.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?