Transnistria stiri: 1438
Preşedintele stiri: 4042

Ex-deputat: Astăzi toţi au un scop – cel electoral

4 noi. 2013,, 16:45   Politică
3574 1
Foto: wikipedia.org
Fostul deputat Vasile Șoimaru se arată dezamăgit de eforturile actualei guvernări din ultimii patru ani. Acesta declară într-un interviu pentru Europa Liberă că R. Moldova este coruptă, iar guvernanții se gîndesc doar la buzunarele lor, relatează NOI.md.

Vasile Șoimaru susține că toate insuccesele republicii sînt cauzate de corupție. ”Toate pornesc de la corupţie. Ceea ce visam noi în 1989 visăm şi acum. Foarte puţine eforturi au depus. Le poţi număra pe degete. Îmi dau seama că astăzi toţi au un scop – cel electoral. Ei luptă pentru interesele lor meschine şi noi tot pe loc. De 24 de ani tot votăm şi votăm şi nu se mai schimbă nimic. Poate vor avea obraz în sfîrşit, că şi-au umplut sacii de bani. Poate se vor gîndi şi la populaţie, că e vai de capul ei cît de greu o duce”, a subliniat ex-deputatul.

În ciuda acestor insuccese ale autorităților, Vasile Șoimaru se arată sigur că viitorul R. Moldova este doar în Uniunea Europeană. ”Numai Vestul ne mai poate salva. Nici UE nu e veşnică, cum nu a fost Uniunea Sovietică, aceea bazîndu-se pe tancuri, aceasta bazîndu-se pe argumentul social, economic, pe civilizaţie”, a adăugat Șoimaru.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?