Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4028

Expert: Mitingul din 3 noiembrie este un show ieftin

4 noi. 2013,, 15:00   Politică
11955 24
Foto: noi.md
Mitingul din 3 noiembrie este un show ieftin, în condițiile în care marea majoritate a populației adunată în Piața Marii Adunări Naționale nu știa pentru ce a venit la Chișinău. Opinia aparține fostului viceministru al afacerilor externe și integrării europene, Valeriu Ostalep, și a fost făcută pentru NOI.md.

Valeriu Ostalep a subliniat că această manifestare este lipsită de sens, absurdă. ”Este un show foarte ieftin, deoarece au adus oamenii în piață cu forța. Mai mult, aceștia habar nu aveau pentru ce au venit la Chișinău, nemaivorbind despre obiectivul integrării europene. Guvernarea trebuia să vină să prezinte oamenilor un raport privind activitatea de patru ani. Însă ce au făcut ei? Au adunat oamenii și i-au hrănit din nou cu vise și planuri ireale. Acest lucru dă dovadă că la mijloc se află escrocherii enorme”, a precizat ex-viceministrul.

Amintim că ieri, 3 noiembrie, la inițiativa partidelor de guvernămînt, în Piața Marii Adunări Naționale din centrul capitalei s-au adunat aproape 100 de mii de oameni din toate colțurile R. Moldova pentru a spune ”da” parcursului european al țării.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?