X 
Transnistria stiri: 1399
Preşedintele stiri: 4053

Mitingul din 3 noiembrie este o nuntă la care Plahotniuc și Filat își vor lustrui imaginea – declarație (VIDEO)

29 oct. 2013,, 13:09   Politică
6167 9
Foto: noi.md
Mișcarea Populară „Antimafie” solicită cetățenilor Republicii Moldova să boicoteze mitingul din 3 noiembrie inițiat de către partidele de guvernămînt. Membrii partidului extraparlamentar în frunte cu liderul, Sergiu Mocanu, au subliniat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, că evenimentul de duminică este organizat în scopuri electorale, transmite NOI.md.

Sergiu Mocanu susține că manifestarea de amploare din 3 noiembrie este o profanare a celor care au făcut altădată o Mare Adunare Națională. ”Hadîrcă care a pus în genunchi un milion de oameni în 89 crede că o poate face și acum prin hipnoze de ale lor, așa-zise europene. Lumea care se anunță a fi în Piață este impusă să vină la această adunare. Oamenii vor fi băgați în autobuze și vor fi aduși cu forța la Chișinău”, a menționat președintele MPA.

În aceste condiții, MPA cheamă oamenii care susțin integrarea europeană să nu iasă pe 3 noiembrie în Piață pentru că atunci liderul PLDM, Vlad Filat, și prim-vicepreședintele PDM, Vladimir Plahotniuc, vor declanșa o campanie electorală ”Această adunare din Piața Marii Adunări Naționale nu este una împotriva comuniștilor sau împotriva integrării eurasiatice, ci este o nuntă la care Plahotniuc și Filat își vor lustrui imaginea pentru a ajunge în viitorul Parlament”, a precizat Mocanu.

Amintim că duminică, 3 noiembrie, forțele aflate la guvernare convoacă o amplă manifestare publică întru susținerea integrării europene a Republicii Moldova.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?