X 
Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

AIF: OZN l-a răpit pe ... Lenin?

24 oct. 2013,, 01:23   Ştiinţă şi IT
6146 0
Foto: fontanka.ru
Fenomenul paranormal care, probabil, a schimbat întregul curs al istoriei Rusiei, este descris în cartea publicistului Igor Bunici, cunoscut pentru punctul său de vedere specific asupra istoriei și care a făcut conexiunea între o serie de „evenimente celeste", care au avut loc în august 1873, cu soarta lui Vladimir Ulianov-Lenin.

Furat și întors ...

Deci, la 14 august 1873, în ziua Adormirii Maicii Domnului, deasupra orașului Simbirsk a apărut o sferă luminoasă înconjurată de lumină albastră, care mai mult de două ore a stat deasupra clopotniței uneia dintre biserici. Fenomenul a fost urmat de o epizootie inexplicabilă în multe din satele din jur. În aceeași zi, potrivit autorului, care face referire la documentele de arhivă, din curtea casei familiei Ulianov a dispărut Volodea, în vîrstă de trei ani, în timp ce fratele Sașa de șapte ani, care îl supraveghea nu și-a putut aminti momentul dispariției. Poliția nu a găsit nici copilul, nici urme ale răpirii lui.

Două săptămîni mai tîrziu, țăranii dintr-un sat din preajmă întorcîndu-se de la cosit, l-au găsit pe băiat așezat pe marginea drumului – la circa treizeci de verste de oraș. După examinare, medicul a constatat că în cele două săptămîni cît a lipsit copilul s-a alimentat în mod normal și s-a odihnit. Însă el a fost surprins de faptul că băiatul nu a reacționat în niciun fel la polițiști, nici la părinți. Potrivit autorului cărții, s-a păstrat scrisoarea medicului care l-a examinat pe Volodea Ulianov, către colegul său. Iată doar unul dintre fragmente: " Cînd emoțiile s-au așezat și băiatul urma să fie trimis acasă cu părinții fericiți, el brusc și foarte clar, deloc copilărește a rostit o frază, care i-a făcut pe toți să tresară nu atît din cauza conținutului său, ci din cauza tonului sinistru cu care a fost pronunțată: "Peste 75 de ani, Israelul va renaște!". Am fost atît de șocat, încît eu, medic, am avut ideea de a-l omorî pe acest copil-vîrcolac. Dar iată că din nou s-a întîmplat ceva neașteptat. Băiatul a deschis brusc ochii și a început să plîngă. El plîngea și o chema pe mama, cum și i se cuvine unui copil de trei ani".

Dar să nu tragem concluzii pripite, care dintre aceste povești sînt invenții și care nu. Dar, cum se spune, nu iese fum fără foc ...

Raze de lumină

Ultima dintre vizitele fixate ale extratereștrilor în regiunea Ulianovsk a avut loc la 16 februarie curent - deasupra teritoriului depozitelor cu alcool a fost observată o strălucire care pulsa ciudat, timp de 22 de minute. În tot acest timp, mașinile care așteptau în linie pentru descărcare, din motive necunoscute nu puteau fi pornite.

Iar acum ufologii din Ulianovsk se neliniștesc – OZN-urile au dispărut. Cu toate acestea, faptul că astfel de fenomene temporar nu sînt fixate, nu înseamnă că nu se mai produc. Localnicii le-au urmărit și în secolele trecute și în prezent, multe fapte fiind relatate de presă:

"Știrile guberniei Simbirsk" pentru anul 1898 : "Sfere roșii și galbene strălucitoare atîrnau pe cer spre seară, deasupra Simbirskului. Pe străzile orașului s-a adunat un număr mare de oameni. Băieții strigau și aruncu cu pietre în sus ... Femeile își făceau cruce. În acest moment au sunat clopotele bisericii și sferele au dispărut în înaltul cerului".

S-au păstrat și amintirile veteranului Vladimir Safinov , care timp de decenii a fost interesat de problema OZN : " Tocmai m-am întors din armată, era anul 1947. Am ieșit din casă spre seară. Deasupra Volgăi am văzut „un trabuc” . Imens. De la el venea un fascicul luminos, apoi a răspîndit rze de lumină. Mie, un băiat de 26 de ani, mi se părea că totul este o ficțiune".

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?