X 
Eurovision stiri: 525
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1429
Preşedintele stiri: 4017

Mazda3 pe gaz, premieră mondială la Salonul Auto de la Tokyo

22 oct. 2013,, 13:22   Ştiri Auto
1803 0

Foto: Mazda3 SKYACTIV-CNG Concept

Mazda a anunţat că va prezenta recent lansatul Mazda3 cu o varietate de propulsoare noi la Salonul Auto de la Tokyo, inclusiv un concept pe gaz precum şi o versiune hibridă – disponibilă clienţilor din Japonia.
Cel mai recent model Mazda este oferit acum ca „multi-soluţie” la diversitatea de carburanţi existenţi. Pe lângă vestea că producătorul japonez oferă deja pe piaţă versiuni de motorizare pe benzină, hibrid (doar pentru Japonia) şi diesel, Mazda prezintă în premieră un concept Mazda3 SKYACTIV-CNG, ce funcţionează cu gaz natural compresat (CNG).

Bazat pe o cerere în creştere pentru vehiculele propulsate cu gaz, conceptul SKYACTIV-CNG adoptă un sistem de alimentare dual, motorul putând funcţiona atât pe benzină cât şi pe gaz. Vehiculele cu CNG au emisii mai reduse cu 20% comparativ cu cele pe benzină, de aceeaşi capacitate cilindrică.

Modelele SKYACTIV-HYBRID – deja disponibile spre vânzare în Japonia – au un motor pe benzină de 2.0 litri SKYACTIV-G cuplat la un motor electric. Astfel, sistemul hibrid Mazda oferă performanţe cât şi consum redus de carburant.

Pe lângă modelele de nouă generaţie, la standul Mazda se vor afla cele mai recente tehnologii şi indicii asupra viitoarelor modele.

Salonul auto de la Tokyo se va deschide pentru public pe 23 noiembrie.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?