Transnistria stiri: 1438
Preşedintele stiri: 4045

Surse de rang înalt din UE: Parafarea Acordului de asociere la Vilnius nu va avea loc

11 oct. 2013,, 10:30   Politică
8901 6
Foto: puls.md
Deputatul comunist Artur Reșetnicov pe pagina sa de pe o rețea de socializare, a anunțat că UE nu va semna în luna noiembrie la Vilnius Acordul de asociere cu Republica Moldova . Deputatul face trimitere la persoane apropiate de înalții funcționari europeni. În comentariul pentru "Puls" Reșetnicov a declarat că nesemnarea acordului este un final firesc al "poveștilor de succes" ale coalițiilor guvernamentale liberal - democrate .

"Oameni informați din străinătate m-au informat și voi împărtăși vestea cu bucurie: la Vilnius Republica Moldova nu va semna și nu va parafa niciun acord! Punct. Se vor limita doar la o declarație politică. În viitorul apropiat Bruxelles-ul va informa despre decizia sa Chișinăul ... Leancă a eșuat sarcina . Poveștile Coaliției devin coșmarul lor ... ", - a scris Artur Reșetnicov.

În comentariul pentru "Puls", deputatul a adăugat că unicul lucru "la care se pot aștepta la Vilnius actualii guvernanți este semnarea unei declarații, conform căreia Republicii Moldova îi va fi oferit un alt proiect de parteneriat". Reșetnicov a adăugat că, probabil, autoritățile au fost încurajate cu transferul semnării acordului pentru primăvara anului 2014.

Deputatul consideră că reacția UE este logică, deoarece actualul regim aflat la putere s-a discreditat complet.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?