X 
Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1387
Preşedintele stiri: 4015

Mocanu aduce NOI acuzații demnitarilor de stat (VIDEO)

10 oct. 2013,, 14:22   Societate
4423 4
Foto: noi.md
Privatizarea Băncii de Economii și concesionarea Aeroportului Internațional Chișinău este o farsă înscenată și regizată de către actorii prim-vicepreședintelui Partidului Democrat din Moldova, Vladimir Plahotniuc. Declarația aparține liderului Mișcării Populare Antimafie, Sergiu Mocanu și a fost făcută în cadrul emisiunii sale,relatează NOI.md.

”Tot ce se întîmplă în jurul acestor două obiective este o farsă. Și comportamentul grupului Hadârcă, așa-zișilor liberali reformatori, și ședința parlamentului, în cadrul căreia unii s-au indignat, iar alții s-au apărat – totul a fost un scenariu pus la cale și regizat de actorii lui Plahotniuc. Acest lucru s-a produs pe fundalul unei încercări furibunde a lui Plahotniuc de a-și calcula pașii din viitor, pentru că ratingul PD scade. În ultimele săptămîni el a purtat negocieri cu familia Voronin în speranța că va reuși să-și găsească adăpost. Nu a reușit însă să se înțeleagă. Astfel, Plahotniuc s-a întors să-și țese intrigile în coaliția de guvernare” a precizat Sergiu Mocanu.

Mai mult, liderul MPA susține că acum două săptămîni, Plahotniuc a redevenit stăpînul lui Filat și că ”Aeroportul și Banca de Economii nu puteau fi furate, dacă cei doi nu erau împreună”.

”La ora 11.00 de noapte, după ce Plahotniuc și Filat căzuseră la mai multe înțelegeri, inclusiv asupra scenariului privind Banca de Economii și aeroportul, Plahotniuc a reușit să-i dovedească lui Filat și să-i arate ce oameni are pe lîngă el și, în același timp, sa-l umilească și sa-l facă pentru totdeauna numărul doi în relația lor. Plahotniuc i-a spus lui Filat ”Vrei să-ți demonstrez cine este Leancă pentru tine? Mă crezi că dacă îl sun pe Leancă acum, ajunge în 15 minute aici, la Codru?” Asta așa și a fost. Leancă, cînd l-a văzut pe Filat, mai nu și-a pierdut cunoștința”, a adăugat Sergiu Mocanu.

Totodată, Mocanu a subliniat că acea ședință de guvern în cadrul căreia a fost reconfirmată decizia de concesionare a aeroportului, a avut loc după ședința de la Codru.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?